Electrolux Home


Hur ser ditt drömkök ut?
Stramt och minimalistiskt eller klassiskt lantkök med gammaldags charm? Vi på Electrolux Home är specialister på allt som hör köket till och hjälper dig med så väl planering och skissande till montering och besiktning. Våra välutbildade köksinredare tar hand om dig hela vägen och ser till att du får ditt drömkök som ryms inom din budget.
Köks- och vitvarubutiken, Electrolux Home i Luleå

Miljömärkta med Svanen
Våra Sentenskök är miljömärkta med Svanen och finns i två prisklasser. Antingen väljer du kök med stommar som är färdigmonterade från fabrik, eller så satsar du på platta paket där du själv monterar skåp och luckor och på så sätt sparar en slant. Vårt breda sortiment innefattar över 35 olika tidlösa köksluckor. Väljer du vår lucka Kust design vit kan du välja valfri NCS-kulör.

Allt till ditt kök
Hos Electrolux Home hittar du allt du behöver till ditt kök - från formsäkra luckor och beslag till diskhoar, bänkskivor och vitvaror. Vi säljer vitvaror från de välkända varumärkena Electrolux, Elektro Helios och Husqvarna. Välkommen in i våra butiker och testa våra kök på plats.

Bläddra i kökskatalogen!

Designa ditt kök!

Bläddra i kökskatalogen från SentensDesigna ditt kök

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra kökssäljare på tel. 0920-22 91 50.

Jag samtycker till att Electrolux Home och Servicebolaget Nord AB sparar min kontaktinformation med ändamålet att kontakta mig i mitt ärende. Mina uppgifter kommer inte sparas längre än nödvändigt för detta ändamål.