Electrolux Home


Hur ser ditt drömkök ut?
Stramt och minimalistiskt eller klassiskt lantkök med gammaldags charm? Vi på Electrolux Home är specialister på allt som hör köket till och hjälper dig med så väl planering och skissande till montering och besiktning. Våra välutbildade köksinredare tar hand om dig hela vägen och ser till att du får ditt drömkök som ryms inom din budget.

Sentens - Kök för alla smaker

Miljömärkta med Svanen
Våra Sentenskök är miljömärkta med Svanen och finns i två prisklasser. Antingen väljer du kök med stommar som är färdigmonterade från fabrik, eller så satsar du på platta paket där du själv monterar skåp och luckor och på så sätt sparar en slant. Vårt breda sortiment innefattar över 35 olika tidlösa köksluckor. Väljer du vår lucka Kust design vit kan du välja valfri NCS-kulör.

Allt till ditt kök
Hos Electrolux Home hittar du allt du behöver till ditt kök - från formsäkra luckor och beslag till diskhoar, bänkskivor och vitvaror. Vi säljer vitvaror från de välkända varumärkena Electrolux, Elektro Helios och Husqvarna. Välkommen in i våra butiker och testa våra kök på plats.

Bläddra i kökskatalogen!

Designa ditt kök!

Bläddra i kökskatalogen från SentensDesigna ditt kök

VI HJÄLPER DIG HELA VÄGEN MED DITT NYA KÖK
Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering samt ansökan om Rot- och rutavdrag.

ROT- OCH RUTARBETE
Du kan få göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden när du anlitar någon för reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad (rot). Du kan också göra avdrag för hushållsnära tjänster, inklusive flyttjänster, reparation och underhåll av vitvaror (rut). Material och resekostnader ger däremot inte rätt till rot- och rutavdrag.

SÅ HÄR FUNGERAR ROT- OCH RUTAVDRAGET
Du som köper rot- eller ruttjänster ansöker inte själv om rot- eller rutavdraget. Det gör den som har utfört arbetet. Han drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Rot- och rutavdraget räknas ihop och är sammanlagt max 50 000 kronor per person och år. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du har gjort.

KONTAKTA OSS!

Jag samtycker till att Electrolux Home och Servicebolaget Nord AB sparar min kontaktinformation med ändamålet att kontakta mig i mitt ärende. Mina uppgifter kommer inte sparas längre än nödvändigt för detta ändamål.

INTEGRITETSPOLICY
Vi värnar om din personliga integritet och vi vill i denna policy informera och förklara vilka uppgifter vi samlar in, hur vi använder dem, och vad du har för rättigheter gällande dem. Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Läs mer här: Integritetspolicy