Electrolux Home Företag

Servicebolaget Nord AB och Electrolux Home i Luleå är representant för Electrolux Centrala Bygg när det gäller upphandlingar på vitvaror, kökssnickerier, badrum, och förvaring.
Servicebolaget Nord AB och Electrolux Home i Luleå är representant för Electrolux Centrala Bygg när det gäller upphandlingar på vitvaror, kökssnickerier, badrum, och förvaring samt tvättstugeutrustningar. Vi är även ”märkesinstallatör” för Electrolux Centrala Bygg.


Servicebolaget Nord och Electrolux Home är en perfekt samarbetspartner för dig som är fastighetsägare, 
bostadsrättsförening, byggare, arkitekt eller entreprenör. Vi är även representant för Electrolux Centrala Bygg när det gäller upphandlingar på vitvaror, kökssnickerier, badrum, och förvaring. Information: www.centralabygg.com 


Vi är även specialister på alla typer av tvättstugeutrustning

Registrera dina produkter

Genom att registrera dina Electrolux-produkter kan du boka tid för reparation s

Kontakta oss!

Electrolux Homes företagsförsäljning riktar sig till byggföretag, bostadsrättsföreningar, förvaltningsbolag, kommuner och landsting m.fl. Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig inom kort.

Integritetspolicy

Vi värnar om din personliga integritet och vi vill i denna policy informera och förklara vilka uppgifter vi samlar in, hur vi använder dem, och vad du har för rättigheter gällande dem. Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Läs mer här: Integritetspolicy