Electrolux Home Företag

Servicebolaget Nord AB och Electrolux Home i Luleå är representant för Electrolux Centrala Bygg när det gäller upphandlingar på vitvaror, kökssnickerier, badrum, och förvaring.
Servicebolaget Nord AB och Electrolux Home i Luleå är representant för Electrolux Centrala Bygg när det gäller upphandlingar på vitvaror, kökssnickerier, badrum, och förvaring samt tvättstugeutrustningar. Vi är även ”märkesinstallatör” för Electrolux Centrala Bygg.Servicebolaget Nord och Electrolux Home är en perfekt samarbetspartner för dig som är fastighetsägare, bostadsrättsförening, byggare, arkitekt eller entreprenör. Vi är även representant för Electrolux Centrala Bygg när det gäller upphandlingar på vitvaror, kökssnickerier, badrum, och förvaring. Information: www.centralabygg.com 


Vi är även specialister på alla typer av tvättstugeutrustning

Registrera dina produkter

Genom att registrera dina Electrolux-produkter kan du boka tid för reparation sKontakta oss!

Electrolux Homes företagsförsäljning riktar sig till byggföretag, bostadsrättsföreningar, förvaltningsbolag, kommuner och landsting m.fl. Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig inom kort.

Kontaktinformation

Jag samtycker till att Electrolux Centrala Bygg och Servicebolaget Nord AB sparar min kontaktinformation med ändamålet att kontakta mig i mitt ärende. Mina uppgifter kommer inte sparas längre än nödvändigt för detta ändamål.