Bygg- och fastighetskunder


Bygg- och fastighetskunder - Servicebolaget Nord AB och Electrolux Home i Luleå
Servicebolaget Nord AB och Electrolux Home i Luleå är en perfekt samarbetspartner för dig som är fastighetsägare, bostadsrättsförening, byggare, arkitekt eller entreprenör. Vi förser våra bygg- och fastighetskunder med kök, vitvaror och tvättstugeutrustning samt övriga produkter och tjänster för just deras specifika behov. 

Servicebolaget Nord AB är märkesinstallatör samt representant för Electrolux Centrala Bygg
Servicebolaget Nord AB är märkesinstallatör samt representant för Electrolux Centrala Bygg som är Electrolux Hemprodukters säljorganisation för försäljning av vitvaror och närliggande tjänster till bygg- och fastighetsbolag i Sverige.
Läs mer här: Electrolux Cenrala Bygg

Vi är auktoriserade och professionella återförsäljare för Podab Mieles professionella tvättstugeutrustningar
Servicebolaget är PODAB återförsäljare och Professionell Partner av tvättutrustning. Vi är även Miele återförsäljare av professionell tvätt- och torkutrustning samt diskmaskiner med hög kompetens.

PODAB - Tvättstugelösning för hög belastning upp till 40 lägenheter
Vi har alla produkter du behöver till den gemensamma tvättstugan, hotell och restaurang, Sport och fritid, räddningstjänst, städ- och servicesektorn, samt för äldreboenden, vård och omsorg; disk- och sköljrum, spol- och diskdesinfektorer samt annan jämförbar utrustning m.m.

Läs mer här: PODAB  och MIELE

Kontakta oss gärna för mer information!

KONTAKTINFORMATION
Jag samtycker till att  Servicebolaget Nord AB/ Electrolux Home i Luleå sparar min kontaktinformation med ändamålet att kontakta mig i mitt ärende. Mina uppgifter kommer inte sparas längre än nödvändigt för detta ändamåL.

INTEGRITETSPOLICY
Vi värnar om din personliga integritet och vi vill i denna policy informera och förklara vilka uppgifter vi samlar in, hur vi använder dem, och vad du har för rättigheter gällande dem. Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Läs mer här: Integritetspolicy