Electrolux Home Företag
Bygg- och fastighetskunder

Servicebolaget och Electrolux Home i Luleå är en perfekt samarbetspartner för dig som är fastighetsägare, bostadsrättsförening, byggare, arkitekt eller entreprenör. 

Produkter och tjänster
Vi förser våra bygg- och fastighetskunder med vitvaror, kök och tvättstugeutrustning samt övriga produkter och tjänster för just deras specifika behov.


Servicebolaget Nord AB är märkesinstallatör och representant för electrolux Centrala Bygg

Electrolux Centrala Bygg
Servicebolaget Nord AB är märkesinstallatör samt representant för Electrolux Centrala Bygg som är Electrolux Hemprodukters säljorganisation för försäljning av vitvaror och närliggande tjänster till bygg- och fastighetsbolag i Sverige. Läs mer här

KONTAKTINFORMATION
Jag samtycker till att  Servicebolaget Nord AB/ Electrolux Home i Luleå sparar min kontaktinformation med ändamålet att kontakta mig i mitt ärende. Mina uppgifter kommer inte sparas längre än nödvändigt för detta ändamåL.

INTEGRITETSPOLICY
Vi värnar om din personliga integritet och vi vill i denna policy informera och förklara vilka uppgifter vi samlar in, hur vi använder dem, och vad du har för rättigheter gällande dem. Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Läs mer här: Integritetspolicy