Electrolux Service

Servicebolaget Nord AB i Luleå är auktoriserad servicepartner till Electrolux hemprodukter och ingår i Electrolux Service

Servicebolaget Nord AB i Luleå är auktoriserad servicepartner till Electrolux hemprodukter och ingår i Electrolux Service.
Servicebolaget Nord AB och Electrolux Home i Luleå är auktoriserad servicepartner till Electrolux hemprodukter och ingår i Electrolux Service.

Service

Behöver du beställa service för din produkt?
Vi på Electrolux Home och Servicebolaget Nord AB vill självklart hjälpa dig, vare sig du vill boka servicetekniker eller få rådgivning!

Se om du kan åtgärda felet själv

Innan du beställer service, kontrollera först om du kan avhjälpa felet själv. I din bruksanvisning finns en tabell som beskriver enklare fel och hur man kan åtgärda dem. Observera, elektriska fel skall alltid åtgärdas av certifierad elektriker. 

Alla produkter som säljs på Electrolux Home har svensk produktmanual.
Önskas en kopia går det att ladda ner här.

Kontakta vår servicepartner

Behöver du hjälp med något av varumärkena AEGElectroluxVolta, Zanussi, Elektro Helios eller Husqvarna? Kontakta då Electrolux Service! Vissa ärenden kan vi även hjälpa till med i vår butik Electrolux Home, Midgårdsvägen 24 i Luleå.

Kontakta oss för service

Innan du kontaktar service ber vi dig skriva upp följande information:

  1. Modellbeteckning
  2. Serienummer
  3. Produktnummer
  4. Inköpsdatum

Electrolux Service når du på tel. 0771-76 76 76.

Kontaktinformation

Jag samtycker till att Electrolux Service och Servicebolaget Nord AB sparar min kontaktinformation med ändamålet att kontakta mig i mitt ärende. Mina uppgifter kommer inte sparas längre än nödvändigt för detta ändamål.

Integritetspolicy

Vi värnar om din personliga integritet och vi vill i denna policy informera och förklara vilka uppgifter vi samlar in, hur vi använder dem, och vad du har för rättigheter gällande dem. Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Läs mer här: Integritetspolicy