x10_platin_image1
(Klicka för en större bild)
x10_platin_image1x10_platin_image2x10_platin_image8x10_platin_image11x10_platin_image3x10_platin_image4x10_platin_image5x10_platin_image6x10_platin_image7x10_platin_image9x10_platin_image10

X10 Platin

Espressomaskin

Proffset på kaffespecialiteter – modern, robust, bekväm, mångsidig

X10 övertygar med mångsidighet, användarvänlighet och individualitet. Den behärskar 31 olika specialiteter och klarar alla kaffespecialiteter som tillreds med mjölk och mjölkskum samt hela spannet av svarta kaffespecialiteter.

Toppinnovationen Professional Aroma Grinder sörjer för ett alltid lika perfekt malresultat och en aromökning på 12,2 %*. Tack vare One-Touch-Lungo-funktionen imponerar den rent av med caffè Barista och lungo Barista. Den har även olika temperaturnivåer för varmvatten, vilket alla teälskare tycker om. Med en knapptryckning rinner en eller två kaffespecialiteter ner i kopparna eller glasen ur det stabila, höjdinställbara kombinationsutloppet. Användningen över den högupplösta, 4,3" stora, pekskärmen i färg är helt intuitiv.

Lättförståelig, modern grafik gör att även den ovane når målet utan problem. Kaffespecialiteterna kan programmeras och namnges helt efter egna behov. Minimalt besvär med påfyllning tack vare en stor bönbehållare med plats för 1 kg, en vattentank på 5 liter och en kaffesumpbehållare med kapacitet för 40 portioner som standardmässigt ingår i utrustningen.

*Professionellt Aroma-malverk jämfört med vanliga malverk
Artikelnummer:JUR15277
Enhet:st.
 
 
Lagerstatus:
Skriv ut
Visa stor bild
PDF