Lediga jobb

Vi söker nu: Vitvarutekniker/ Reparatörer/ Montörer
Vi söker nu Vitvarutekniker reparatörer montörer till Servicebolaget Nord AB

Vi söker dig som har relevant utbildning eller tidigare erfarenhet av service och reparation av vitvaror och restaurangutrustning eller motsvarande utrustning. Då vissa delar av tjänsten kan innebära administrativ hantering ser vi att du har god datavana. B-körkort är ett krav eftersom arbetet innebär resor i tjänsten. För att trivas i rollen gillar du att vara ute hos kund och har ett professionellt bemötande. Du är en problemlösare som trivs att arbeta både självständigt och i grupp och förstår vikten av att arbeta serviceinriktat och kundorienterat.

Utbildningsnivå:
Gymnasial utbildning – Teknik och teknisk industri, engelska (meriterande)

Arbetslivserfarenhet:
Servicetekniker/ reparatör, 1-2 års erfarenhet (meriterande)

Ytterligare information om tjänsten lämnas av ansvarig arbetsledare på telefon 0920-22 91 50. Ansökan med personligt brev och CV skickas till: info@sbl.nu senast den 27 februari 2020. 
Ange referens: Vitvarutekniker/ reparatör


_________________________________________________________________________________________

Intresserad av att jobba hos oss!

Med detta formulär kan du göra en allmän intresseanmälan för kortare eller längre jobb. Observera att du inte ska använda detta formulär om du söker en tjänst som har annonserats ut. Söker du en annonserad tjänst skickar Du in ansökan med CV till: info@sbl.nu och söker enligt anvisning i jobbannonsen. Din intresseanmälan sparar vi ett halvår och sedan måste du själv skicka in ny ansökan om du vill stå kvar som intressesökande.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

Jag samtycker till att  Servicebolaget Nord AB sparar min kontaktinformation med ändamålet att kontakta mig i mitt ärende. Mina uppgifter kommer inte sparas längre än nödvändigt för detta ändamål.

Integritetspolicy

Vi värnar om din personliga integritet och vi vill i denna policy informera och förklara vilka uppgifter vi samlar in, hur vi använder dem, och vad du har för rättigheter gällande dem. Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Läs mer här: Integritetspolicy