Lediga jobb

Här lägger vi upp alla lediga tjänster inom Servicebolaget Nord AB och Electrolux Home i Luleå. Du som söker jobb hos oss kan känna dig trygg att vi ser din ansökan lika seriöst och tar hand om den på bästa sätt även i tider av coronavirus.


Lediga tjänster: Servicetekniker, Luleå

Vi söker nu en driven servicetekniker till Luleå för storkök, vitvaror och tvättstugeutrustning.

Omfattning: Heltid
Varaktighet: 
Tillsvidare
Ansök senast: 2022/01/30
Läs mer om tjänsten här: 
Servicetekniker, Luleå


Servicebolaget Nord AB
Vi är i dag ett av Norrlands ledande företag inom professionell försäljning, installation och service av restaurang- och storköksutrustning, kaffe- och dryckesanläggningar, kök och vitvaror, pump- och tvättstugeutrustning samt disk- och desinfektionsmaskiner. Vår vision är att vi ska vara det självklara alternativet för bygg- och fastighetsbolag, kommuner och landsting samt kommersiella aktörer med att leverera varor och tjänster med spetsteknologi.

Electrolux Home, Luleå
Hos oss hittar du kök, vitvaror, kaffemaskiner, förvaring, dammsugare och köksmaskiner. Allt som gör ditt hem komplett. Vi säljer, ritar och installerar kök från vår egen köksleverantör Sentens. Mötet med våra kökskunder sker både via köksutställningen i butiken samt ute hos kund.

Electrolux Centrala Bygg
Servicebolaget Nord AB är märkesinstallatör samt representant för Electrolux Centrala Bygg som är Electrolux Hemprodukters säljorganisation för försäljning av vitvaror och närliggande tjänster till bygg- och fastighetsbolag i Sverige.


Skicka in en spontanansökanLediga jobb och spontanansökningar - Servicebolaget Nord AB och Electrolux Home i Luleå
Även om vi inte har lediga tjänster för tillfället är du välkommen att göra en spontanansökan för kortare eller längre jobb.

Intresseanmälan
Observera att du inte ska använda detta formulär om du söker en tjänst som har annonserats ut. Din intresseanmälan sparar vi ett halvår och sedan måste du själv skicka in ny ansökan om du vill stå kvar som intressesökande.


Kontatktinformation
Jag samtycker till att  Servicebolaget Nord AB sparar min kontaktinformation med ändamålet att kontakta mig i mitt ärende. Mina uppgifter kommer inte sparas längre än nödvändigt för detta ändamål.

Integritetspolicy
Vi värnar om din personliga integritet och vi vill i denna policy informera och förklara vilka uppgifter vi samlar in, hur vi använder dem, och vad du har för rättigheter gällande dem. Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Läs mer här: Integritetspolicy