Lediga jobb

Vi söker nu: Kökssäljare/ köksritare till Electrolux Home i Luleå
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare


Driven köksarkitekt till Electrolux Home i Luleå.

Vi söker en köksarkitekt – Vill du bli en av oss?

I Home-butiken säljer vi kök från vår egen köksleverantör Sentens. Vi säljer också vitvaror samt all den övriga köksutrustning du behöver för att kunna bygga ditt drömkök. Mötet med våra kökskunder sker både via köksutställningen i butiken samt ute hos kund.

Vi söker en social medarbetare med hög servicekänsla som alltid sätter kundens behov i fokus för att du i nästa steg ska kunna leverera ett kök som håller genomgående hög kvalitet avseende såväl praktiska lösningar som utseendemässig finess efter givna förutsättningar. Till din hjälp har du vårt fantastiska köksutbud samt engagerade och kunniga medarbetare.

Arbetsuppgifter
Hos oss på Electrolux Home jobbar du i hela kedjan; från första kundkontakten, genom det kreativa stadiet vid ritbordet till färdiglevererat kök. Du är kundens huvudsakliga kontaktperson genom hela säljprocessen och ansvarar för kunden och affären. För att trivas med detta måste du kunna fatta egna beslut, förmå att guida kunden genom köksprocessen och slutligen driva affären framåt till ett avslut. Det ställer krav på goda administrativa egenskaper samt fokus på smart och tidseffektiv planering. Självklart är du trygg i rollen som säljare och trivs i nya människors sällskap.

Kvalifikationer

  • Målinriktad
  • Strukturerad och engagerad
  • Ansvarstagande och noggrann
  • Självgående och van att jobba med stort eget ansvar
  • Social och gillar att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare
  • Känsla för färg och form
  • God datavana. Meriterande med kunskap i Configura
  • Mycket goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift.
  • B-körkort
  • Meriterande är tidigare erfarenhet av försäljning av kök och vitvarorAnställningsform:
Tillsvidareanställning. Provanställning i 6 månader kan tillämpas.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Lön:
Månadslön.

Omfattning:
Heltid. Kvälls- och helgarbete förekommer.

Kontakt och ansökan
Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till: 
Electrolux Home, Midgårdsvägen 24, 973 34 Luleå
Alternativt till e-post: info@sbl.nu

Ange: ”Kökssäljare Electrolux Home i Luleå”.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 14 oktober 2020. Vid frågor kontakta gärna Maria Sandström, maria.sandstrom@sbl.nu, telefon till växel 0920-22 91 50. Intervjuer kommer hållas löpande under hela ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Se annons:

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/24275104

_________________________________________________

Vi söker nu
Servicetekniker/ reparatör för vitvaror och storkök!
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare


Se annons: 
https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/24150919

Intresserad av att jobba hos oss!

Med detta formulär kan du göra en allmän intresseanmälan för kortare eller längre jobb. Observera att du inte ska använda detta formulär om du söker en tjänst som har annonserats ut. Söker du en annonserad tjänst skickar Du in ansökan med CV till: info@sbl.nu och söker enligt anvisning i jobbannonsen. Din intresseanmälan sparar vi ett halvår och sedan måste du själv skicka in ny ansökan om du vill stå kvar som intressesökande.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

Jag samtycker till att  Servicebolaget Nord AB sparar min kontaktinformation med ändamålet att kontakta mig i mitt ärende. Mina uppgifter kommer inte sparas längre än nödvändigt för detta ändamål.

Integritetspolicy

Vi värnar om din personliga integritet och vi vill i denna policy informera och förklara vilka uppgifter vi samlar in, hur vi använder dem, och vad du har för rättigheter gällande dem. Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Läs mer här: Integritetspolicy