Jura

Schweiziska värderingar
Innovation, precision, kvalitet, tillförlitlighet, hållbarhet och service präglar JURAs företags-DNA. Det schweiziska företaget är det enda i världen som helt fokuserar på helautomatiska kaffemaskiner i premiumklass och därigenom har befäst sin position på marknaden som specialist. Kaffemaskiner från JURA står för bästa kafferesultat, enklast möjliga handhavande och stilren design.

Bäst kafferesultat
70 ingenjörer arbetar för fullt med att utveckla JURAs helautomatiska kaffemaskiner. Deras mål är att uppnå det ultimata kafferesultatet med en enda knapptryckning – alltid färskmalet och färskt extraherat. Nyligen nåddes en milstolpe: Med den nya och revolutionerande pulsextraktionsprocessen (P.E.P.®) erhålls en komplett och aldrig tidigare upplevd arom, även vid korta kaffespecialiteter i små koppar.

Enklast möjliga handhavande
Kaffemaskiner från JURA är självförklarande, enkla och intuitiva att använda. Ett imponerande exempel: Med hjälp av RFID-teknik sammankopplas filterpatronen och kaffemaskinen trådlöst med varandra. Filtret registreras och kaffemaskinens inställningar anpassas automatiskt.

Stilren design 
Schweizisk design och schweiziskt arkitektur har utmärkt renommé världen över. JURA kombinerar klar, uttrycksfull form med ädla material i enastående precision och kompromisslös bearbetningskvalitet och skapar heminredningsföremål med en styrka, utstrålning och autenticitet som gör ägaren stolt i åratal. Och deras beröringskvalitet gör att man blir varm om hjärtat av förväntan.

Hållbarhet och miljömedvetenhet 
JURA har en tradition av brett miljöarbete, liksom av skonsam hantering av resurser och energi. Därför satsar JURA helhjärtat på helautomatiska kaffemaskiner. Dessa maskiner brygger just den kaffespecialitet kunden vill ha och imponerar med sin höga energieffektivitet och avsaknad av onödigt förpackningsmaterial.

Service i hela världen 
JURAs kaffemaskiner utmärker sig genom sin hållbarhet och långa livslängd. Underhåll kan utföras på maskinerna även efter många års användning. Komponenterna servas på ett resurssnålt sätt. Detta handhas av ett tätt, världsomspännande nätverk av servicecenter, Hospitality Center och auktoriserade serviceverkstäder. 

Totallösningar för alla kaffevanor

För privata hushåll: Kaffemaskinerna utmärker sig överallt genom sin unika design, enkla användning och perfekta kafferesultat.

För kommersiellt bruk: Överallt på arbetsplatser, kontor, butiker, barer, hotell och frisersalonger etc. kan kunder, gäster och anställda njuta av perfekt kaffe från våra kommersiella kaffemaskiner, och detta till ett imponerande pris-effekt-förhållande 

Största möjliga njutning är resultatet av alla ingredienser
Stjärngastronomer använder endast de bästa ingredienserna i sina skapelser. Samma sak gäller för JURAs kaffemaskiner. Det är först när basingredienserna espresso och mjölkskum uppnår fullkomlig perfektion som perfekta kaffespecialiteter låter sig tillredas i all sin mångfacetterade prakt.

Den ultimata espresson 
JURA har omarbetat och fulländat bryggprocessen för espresso. Den revolutionerande pulsextraktionsprocessen (P.E.P.®) optimerar extraktionstiden genom att vid tillredning av ristretto och espresso pressa det heta vattnet genom kaffepulvret i taktade, korta intervall, vilket garanterar rikast möjliga arom även för korta kaffespecialiteter som serveras i små koppar. Oavsett om espresson avnjuts rent eller som ingrediens i fantasifulla kaffekreationer – JURA-tekniken ger den ultimata smakupplevelsen.

Mjölk och mjölkskum i fulländad form 
Den innovativa munstyckstekniken skapar ett finporigt och kompakt mjölkskum av imponerade kvalitet. Omställning från mjölk till mjölkskum sker helt automatiskt. Tack vare en världsnyhet – den inställbara mjölk- och mjölkskumstemperaturen – kan raffinerade och trendiga specialiteter av högsta cafékvalitet tillredas med en knapptryckning.