Bygg & fastighet

Vi är din lokala samarbetspartner
Kontakta oss

För dig som byggare, arkitekt, fastighetsägare eller entreprenör är vi på Servicebolaget Nord AB och Electrolux Home i Luleå en perfekt samarbetspartner. Lokala och personliga finns vi alltid nära till hands för dig.

Fastighetskök & vitvaror

Hos oss finns marknadens bredaste kökssortiment och vi erbjuder helhetslösningar kring allt som har med köket att göra. Vi kan allt om effektiv köksplanering, materiallära, trender och stilar. Dessutom är vi experter på vitvaror. Vi skapar 3D-miljöer, tar hand om tillvalsprocesser, levererar och installerar kökssnickerier och vitvaror. Medan vi gör det vi är bäst på kan du fokusera på din huvudverksamhet.

Fastighetstvätt

Vi säljer, installerar och servar professionella fastighetstvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, torkrumsutrustning, manglar och tillbehör. Oavsett vilket behov du har hjälper vi dig att ta fram en anpassad tvättstugelösning som passar för just din fastighet eller flerbostadshus, eller andra områden som exempelvis för äldreboenden, hotell och restauranger, campingplatser, städbolag, tvätterier m.fl. 

B2B/ Företagsförsäljning

Servicebolaget Nord AB är märkesinstallatör samt representant för Electrolux Centrala Bygg som är Electrolux Hemprodukters säljorganisation för försäljning av vitvaror och närliggande tjänster till bygg- och fastighetsbolag i Sverige. Läs mer här: Electrolux Cenrala Bygg

Kontakta oss

Hos oss får du hjälp med beställningar, produktfrågor, installationer med mera. 
Vänligen kontakta våra säljare telefon: 0920-22 91 50 eller via mail: Hos oss får du hjälp med beställningar, produktfrågor, installationer med mera. 
Vänligen kontakta våra säljaretelefon: 0920-22 91 50 eller via mail: info@sbl.nu

Kontakta oss