Om företaget

Servicebolaget Nord AB
Kontakta oss

Sedan Servicebolaget Nord AB grundades 1987 i Luleå har verksamheten utvecklats från att vara ett lokalt företag till att bli ett av Norrlands ledande företag inom försäljning, service och installation av restaurang- och storköksutrustning, kök och vitvaror, pumpar och tvättstugor.  Vi kan leverera en totallösning när det är dags för nybyggnation eller renovering av kök alternativt tvättstugor. Vi utför även elbesiktningar och elkonsultationer, termofotograferingar samt elinstallationsarbeten.

Servicebolaget Nord är franchisetagare för köks- och vitvarubutiken Electrolux Home i Luleå och Electrolux Homes företagsförsäljning. Vi är även garantiserviceverkstad för Electrolux Vitvaror samt ”märkesinstallatör” för Electrolux Centrala Bygg. 

Servicebolaget Nord AB är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Företags certifiering C1522 ger behörighet för kylarbeten som omfattas av köldmedieförordningen och gällande EU-förordningar. ID06 – Obligatorisk ID- och närvaroredovisning på byggarbetsplatsen.

Kontakta oss