Leverans och installationsavtal

Till formuläret

Förbered dig för leverans och installation

 1. Vid beställning av enbart leverans kommer godset att levereras till din tomtgräns.
 2. Vid beställning av leverans samt inbärning kommer godset att levereras samt bäras in till önskad plats.
 3. Vid leverans samt installation av produkt kommer produkten att bäras in samt installeras på önskad plats mot befintliga kopplingspunkter max 1,2 meter från vattenkopplingen eller eluttaget. Produkten kommer även att startas för att kontrollera funktionen.
 4. Observera att skåp i direkt anslutning till installationen skall var tömda från innehåll så att produkten kan monteras på plats utan att installatören skall behöva göra det.
 5. Är inte skåpen tömda kommer tilläggstid att debiteras a 850:-/ tim.
 6. Önskas tex omhängning av kylskåpsdörr skall detta beställas i butiken så att detta inte skall behöva utföras på plats. Vår personal kommer endast att utföra det som står på deras arbetsorder. Önskas ytterligare tilläggsbeställningar så som borttransport av gammal maskin eller emballage måste detta göras klart med er säljare vid köptillfället. Önskar ni hjälp med detta i efterhand bokar säljaren en ny tid för detta jobb då vår personal har flera order på leveransbilen och har ett bokat leveransschema att följa.

Täcka golv, golvtrösklar och karmar

 1. Vår personal tar inte av sig skorna vid leveransen eller installationen på grund av deras arbetsmiljösäkerhet.
 2. Förbered dig med att plocka undan så att det blir fri transportväg till leverans/ installationsplatsen.
 3. Det är kundens ansvar att täcka golv samt trösklar så att det inte uppkommer skador, eventuella uppkomna skador pga bristande täckning av golv, golvtrösklar eller karmar kommer inte att ersättas.
 4. Om vi vid inbärning /installationstillfället kommer till er och transportvägen inte är förberedd kommer vi inte att utföra jobbet vid det tillfället. Arbetet kommer att avbrytas.
 5. Ni kommer att behöva boka en ny tid till en kostnad av 850: – / tim. eventuell kilometerkostnad tillkommer.

Godkännande / samtycke inför leverans & installation

  Kom förbi på en kopp kaffe!

  Besök oss på Midgårdsvägen 24 i Luleå