Jobba hos oss

Att arbeta med oss ger dig möjligheten att växa och få spännande utmaningar. För närvarande är vi drygt 30 anställda i företaget. Även om vi inte har lediga tjänster för tillfället är du alltid välkommen att göra en spontanansökan för kortare eller längre jobb.

Spontanansokan

Lediga tjänster: Junior Montör/ tekniker, Luleå

Vi söker dig som vill komma ut på arbetsmarknaden efter skolan. Du bör ha någon form av teknisk utbildning. Elektriker, styr och regler, kyla, VVS, flygteknikprogrammet. Kille som tjej är välkommen att söka!

Omfattning: Heltid
Varaktighet: 
Tillsvidare
Ansök senast: 2024/05/31
Läs mer och ansök: Junior Montör/ tekniker


Lediga tjänster: Servicetekniker, Luleå

Vi söker nu servicetekniker till Luleå för storkök, vitvaror och tvättstugeutrustning. Anställningsform: Heltid, tillsvidare.

Omfattning: Heltid
Varaktighet: 
Tillsvidare
Ansök senast: 2024/05/31
Läs mer och ansök:
Servicetekniker, Luleå


Servicebolaget Nord AB
Vi är i dag ett av Norrlands ledande företag inom professionell försäljning, installation och service av restaurang- och storköksutrustning, kaffe- och dryckesanläggningar, kök och vitvaror, pump- och tvättstugeutrustning samt disk- och desinfektionsmaskiner. Vår vision är att vi ska vara det självklara alternativet för bygg- och fastighetsbolag, kommuner och landsting samt kommersiella aktörer med att leverera varor och tjänster med spetsteknologi.

Electrolux Home, Luleå
Hos oss hittar du kök, vitvaror, kaffemaskiner, förvaring, dammsugare och köksmaskiner. Allt som gör ditt hem komplett. Vi säljer, ritar och installerar kök från vår egen köksleverantörer JKE Nordic Kitchen Design och Storsjökök. Mötet med våra kökskunder sker både via köksutställningen i butiken samt ute hos kund.

Electrolux Centrala Bygg
Servicebolaget Nord AB är märkesinstallatör samt representant för Electrolux Centrala Bygg som är Electrolux Hemprodukters säljorganisation för försäljning av vitvaror och närliggande tjänster till bygg- och fastighetsbolag i Sverige.

Spontanansökan

Observera att du inte ska använda detta formulär om du söker en tjänst som har annonserats ut. Din intresseanmälan sparar vi ett halvår och sedan måste du själv skicka in ny ansökan om du vill stå kvar som intressesökande.

    Kom förbi på en kopp kaffe!

    Besök oss på Midgårdsvägen 24 i Luleå