Om oss


OM Servicebolaget Nord AB - Bild Clarion Sense LuleåVi är i dag ett av Norrlands ledande företag inom försäljning, installation och service av restaurang- och storköksutrustning, kafé- och dryckesanläggning, kök, vitvaror, pumpar och tvättstugeutrustning, disk- och desinfektionsutrustning.

Sedan vi startade 1987 har vi främjat starka, långvariga relationer med våra kunder. Vi har alltid haft långa kundrelationer och återkommande kunder. Vår vision är att vi ska vara det självklara alternativet för bygg- och fastighetsbolag, kommuner och landsting samt kommersiella aktörer med att leverera varor och tjänster med spetsteknologi.

Vi är stolta över att vara auktoriserad återförsäljare och servicepartner för flertalet av marknadens ledande varumärken och produkter. Trots många års erfarenhet är vi alltid nyfikna och uppskattar nya utmaningar, varför vi älskar att utforska nya kategorier, branscher och varumärken.

För att Servicebolaget Nord AB fortsättningsvis ska vara en kvalitetsledande och hållbar leverantör, installatör och servicepartner av professionell utrustning behöver vi tänka hållbarhet i allt vi gör. Vårt arbete präglas av miljöhänsyn vilket innebär att vi arbetar med kvalitetshöjande insatser i hela företaget. Läs mer här