Om oss


OM Servicebolaget Nord AB - Bild Clarion Sense LuleåVi är i dag ett av Norrlands ledande företag inom försäljning, installation och service av restaurang- och storköksutrustning, kafé- och dryckesanläggning, kök, vitvaror, pumpar och tvättstugeutrustning, disk- och desinfektionsutrustning.

Sedan vi startade 1987 har vi främjat starka, långvariga relationer med våra kunder. Vi har alltid haft långa kundrelationer och återkommande kunder. Vår vision är att vi ska vara det självklara alternativet för bygg- och fastighetsbolag, kommuner och landsting samt kommersiella aktörer med att leverera varor och tjänster med spetsteknologi.
Servicebolaget Nord AB i Luleå
Servicebolaget Nord AB
Huvudkontor/ lager: Midgårdsvägen 24, 973 34 Luleå
Regionskontor: Vasagatan 12, 903 29 Umeå

Vi är stolta över att vara auktoriserad återförsäljare och servicepartner för flertalet av marknadens ledande varumärken och produkter. Trots många års erfarenhet är vi alltid nyfikna och uppskattar nya utmaningar, varför vi älskar att utforska nya kategorier, branscher och varumärken. 

Kvalitets- och miljöcertifierat företag
För att Servicebolaget Nord AB fortsättningsvis ska vara en kvalitetsledande och hållbar leverantör, installatör och servicepartner av 
professionell utrustning behöver vi tänka hållbarhet i allt vi gör. Vårt arbete präglas av miljöhänsyn vilket innebär att vi arbetar med kvalitetshöjande insatser i hela företaget. Läs mer här


Tillbaka till föregående sida - Servicebolaget Nord ABTillbaka till föregående sida