Tvätt- och torkutrustning

SERVICEBOLAGET ÄR DIN LOKALA & PERSONLIGA SAMARBETSPARTNER

Vi säljer, installerar och servar tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, torkrumsutrustning, manglar och tillbehör. Oavsett vilket behov du har hjälper vi dig att ta fram en anpassad lösning som passar för just din fastighet eller bostadsrättsförening, eller andra områden som exempelvis inom äldreboenden, verkstäder, frisörsalonger, hotell, campingplatser, städbolag, tvätterier mm.

Servicebolaget Nord AB - Tvättstugeutrustning

Servicebolaget Nord AB är Miele ELITE återförsäljare av professionell tvätt- och torkutrustning samt diskmaskiner med hög kompetens.

På den svenska marknaden har Mieles maskiner sedan flera årtionden gjort sig kända för bra tvättresultat, lång livslängd och få tekniska problem. Servicebolaget är Miele Elite återförsäljare av professionell tvätt- och torkutrustning med hög kompetens.

Servicebolaget Nord AB är PODAB Professionell Partner

Sedan 1945 har PODAB försett svenska tvättstugor med högkvalitativa produkter som tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, torkrumsutrustning, manglar och tillbehör. Servicebolaget är PODAB Professionella Partner. 

GARANTISERVICEPARTNERS

Servicebolaget är stolta garantiservicepartners åt Miele och PODAB. Tack vare våra goda
samarbeten kan du som kund vara trygg i att dina maskiner levererar hög tvätt- och torkprestanda.TA HJÄLP AV VÅRA ERFARNA SPECIALISTER
Vi på Servicebolaget Nord AB hjälper gärna till med ytterligare information. 
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan, eller ring oss på telefon 0920-22 91 50 så hjälper vi dig, vardagar 7-16.
Genom att skicka formuläret godkänns hanteringen av mina personuppgifter enligt Servicebolagets Integritetspolicy.


Kvalitets- och miljötänk
För att Servicebolaget Nord AB fortsättningsvis ska vara en kvalitetsledande och hållbar leverantör, installatör och servicepartner av restaurang- och storköksutrustning, kafé- och dryckesanläggningar, kyl- och pumpservice, tvätt, disk- och desinfektionsutrustning behöver vi tänka hållbarhet i allt vi gör. Vårt arbete präglas av miljöhänsyn vilket innebär att vi arbetar med kvalitetshöjande insatser i hela företaget. Läs mer här: Certifieringar

Tillbaka till föregående sida